fredag 27 april 2012

Stopp, stanna!

New brakes on the pendler...



Tydligen så funkar det VÄLDIGT mycket bättre när bägge bromsarmarna kan röra sig fritt. Det kunde inte mina gamla bromsar. DÅLIGT! Får se när jag finner tid att byta bromsen fram med, det skall ju vara enhetligt och snyggt på pendlarcykeln om det skall vara någon mening...

onsdag 25 april 2012

Fel håll...

Cyklat åt fel håll till jobbet 2 mornar i rad denna veckan. Nu börjar det bli rätt okej väder även klockan tidigt så jag har kört en 6mils rundan innan jobbet. Riktigt bra start!


tisdag 17 april 2012

Nu...


.. på en cykel nära mig. Effektiv lunch idag. Knappa 6.64kg på vågen, trevligt om jag får tycka. Vilket jag ju faktiskt får då det är min blogg.
Nu längtar jag till att få cykla hem den.

Edit: Första rundan gav mersmak, hojjen kändes om möjligen ännu mer sugen på att åka fort. Bara att bita sig fast i styrlindan och försöka hålla sig fast :)

måndag 16 april 2012

Snart...


.. på en cykel nära mig :) Cykeln borde både bli lite snyggare att se på + ett par gram lättare. Bara bra med andra ord :)

tisdag 10 april 2012

Lite Monark + benstyrka innan jobbet

Morgonen bjöd på tillfälle att faktiskt träna lite i garaget. Så jag passade på att köra en kort session på monarken och avsluta med styrketräningsövningar. Benen var rätt sega sen måndagens styrkepass, men det vara bara att säga åt dem att HTFU annars blir det ingen glass.
Flåsettorna betades av på strax över 400W, rätt okej med tanke på omständigheterna (iaf i min värld) Styrkepasset gick riktigt bra, nu hängs det på ett antal kilo över min egen kroppsvikt på stången. Världsrekord nästa!!!
Bjuder på en pulskurva då det vart lite klent med den varan på sistone (även om det verkar vara getter man skall blogga om för att vara poppis, iaf enligt statistiken)
Nu är det snart dags att krypa i pendlartrikåerna och cykla mot jobbet....

måndag 9 april 2012

Living large med getterna!

Det gäller att ta tillvara på livets goda stunder. Imorgon kan getterna vara slut. 


söndag 8 april 2012

Kunde vart värre...

8,5 mil innan jobbet, en bra start på dagen :)


fredag 6 april 2012

Jesus!

Jesus led för våra synder, glöm inte bort att lida idag....


tisdag 3 april 2012

Bejakad kvinnlighet?


Är det mina kvinnliga gener som drivit mig att ha 8 par cykelskor? För att kompensera detta har jag iofs bara 2 par vanliga skor.....
Började dagen med ett helmysigt pass godmorgon fyror, toppade det hela med benstyrka. Nu känns kroppen primad och klar för dagens utmaningar. Helt klart en bra start på dagen. Blir till att åka pendeln idag, får se om monarkmyset var värt den resan..

söndag 1 april 2012