onsdag 19 december 2012

Skav!

Vet inte vad det är med december, men att lyckas hinna med nånting verkar inte vara grejjen med denna månaden. Ser fram emot julledigheten som börjar på fredag. DÅ hinner jag allt, eller?
Träningen har i veckan fått stryka på foten till förmån för sömnlösa barn, renoveringsarbeten och allt annat som hör julen till.

Igår var tanken att köra ett saftigt pass på monarken, Ebba skulle bara badas och nattas först. Lägger jag mig i ett varmt bad med henne kommer jag aldrig komma igång igen tänkte jag. Så jag skulle inte bada med henne. Tji fick jag, det skulle ju jag ju visst det. Klen pappa som jag är så sa jag inte emot, det är ju ändå rätt mysigt.

Inte så mycket färg som jag förväntade mig, men någon tycker de är SUPERSKOJ!
KLADDKAOS!
 
Lyckades undvika John Blund under nattningen och tvingade mig själv att köra ett träningspass. blev nästan en timme på löpbandet framför ett dubbelavsnitt av Simpsons. Vek  ner mig med 5min kvar eftersom jag fick skavsår på insidan av låren, får väl köra assoskräm nästa gång? Trött och svettig blev jag hursom vilket var målet.
 
Mest sköldpadda tyvärr.

tisdag 11 december 2012

Väck!

Jag tappar lätt sugen när snön och mörkret kommer, vill mest bara dra täcket över huvudet och kliva ur sängen tidigast till våren. Men igår tänkte jag att jag skulle damma av skidorna och faktiskt utnyttja vintern. Preppade skidorna, satte lampan på laddning och kände mig rätt peppad. Skulle bara ut med hundarna och handla så skulle jag ge mig ut. Det gick bra fram tills parkeringen på ICA.
Kämpade mig fram i snömodden med kundvagnen, fastna i en snödriva. Suck!
Slet av ett hjul på vagnen, blev rätt sur och kämpade tillbaka  för att byta vagn. Suck!
Där någonstans så får vagnene ett tvärstopp i snömodden och jag slår magen i den där lilla myntatrappen i plast som självklart bryts av. Lyckas iaf på nåt vis byta vagn och tar mig in i butiken. Suck!
Drar kortet och plockar upp självscannings-pickan. Scannar in ett par kassar och börjar pricka av listan. Självklart fick jag en sån där scanningapparat med 'läsfel', fick scanna alla koder om och om igen innan de registrerades. Suck!
Dags att betala... betalkorten ligger hemma. Suck!
Sladdar hem, plockar upp mina betalkort, åker tillbaka, betalar och sladdar hemåt igen.
Packar in allt i kyl, frys och skafferi, sätter mig ner och känner att viljan att göra något runnit ur mig. Ibland behövs det rätt lite för att sabba en kväll.
 Masade mig till slut ut i garaget och körde 20min 10/20, alltid nåt.
 
Får göra ett nytt försök på skidor på onsdag...
 
 

torsdag 6 december 2012

Klena ben

Idag blev det snabba 20 min strax över tröskel, därefter lekte jag skivstång och stånkade mig blå. Efteråt var det hårfint att jag tog mig ner för trappen till duschen. Hoppas på den där riktigt härliga känslan av knäckespröda ben imorgon.

måndag 3 december 2012

Till dig!

Till dig mitt enda fan, du vet vem du är!
 
Ettor, 'vila', ettor, 'vila' och lite fler ettor.

Kränkt!

Imorse blev jag utsatt för den ultimata kränkningen på vägen till jobbet.
"-Tjena grabben! .... det är väl Ville?"
Någon trodde alltså JAG var Ville.
För de av er som inte sett Ville +cykel på väg till jobbet kan jag berätta att det är ingen komplimang ;)
Måste jag lägga ner det här med att cykla till jobbet nu?

//Kränkt & Förvirrad

lördag 1 december 2012

Än så länge bra...

Dagen flyter på och jag har faktiskt än så långe hunnit allt jag tänkt. En bra dag mao.

Började redan kl 07:00 med ett litet pass i garaget.
 
Köpte lite öl som förväntas vara god
 Började fixa räsern inför den avlägsna våren. Samma läckra styrlinda som på Monarken. Svinfult enligt kritkern hemma. Nytt 44cm styre och ny fin SL stam.
 En 'korrekt' sadel

Lite bling. Återstår att tvätta ordentligt och limma på nya däck.
Det är vår snart va?