onsdag 20 mars 2013

Nu kan våren komma!

Hämtade ut min gaffel som varit inne en vända hos Specialized då man tydligen vart lite snål med materialet i vissa av SL4ans gafflar förra året. Noterar en liten förstärkning, så nu kan jag sova gott med min gaffel som inte är defekt. I och med gaffelns återkomst kan jag sätta ihop Tarmacen igen = dags för vår. Hoppas vädergudarna läser min blogg, för det är FAN DAGS ATT SNÖN DÖR NU! #NÄTHAT

Planen var att till helgen åka ner till skåne och njuta av våren och cykla räser, men det blir ingen räser pga vintern som suger sig fast. Skiter i cykeln, packar ner löpskorna och en massa vin och hoppas det blir bra ändå.


måndag 18 mars 2013

Avlägset

En helt vanlig vecka förflöt, inte mycket att ens överväga att sätta ner i bokstäver. Så jag bespar er den överflödiga infon. Konferens med jobbet på fredagen med övernattning  gjorde att jag vaknade med lätt huvudvärk. Sen raskt hem för att påbörja den renovering som stod på schemat för helgen. Rev ner en vägg mellan 2 rum i vardagsrummet så nu är det verkligen rymligt ljust och luftigt hemma. Känns faktiskt som ett helt nytt hus. Att vi inte påbörjade detta arbetet tidigare?! Nu skall det bara avslutas, så nästa byggprojekt kan ta vid...

Vädret ute nu känns mest som jag bara vill glömma. Att det var snustorrt på vägarna och klarblått  i helgen känns väldigt avlägset, och lyckas någon läsa en väderrapport idag utan att börja gråta tror jag att denna saknar känslor....

Helgens knappa 6 mil på 25mm slicks är det närmsta vår jag kommit i år.
Gav mersmak...

måndag 11 mars 2013

Buhu!

Vet ni vad, jag fick svett i ögat under kvällens garagelekar.. Det sved! Buhu!

torsdag 7 mars 2013

Rullar på

Livet rullar på, träningen rullar på, jobbet rullar på. Går framåt på de flesta fronter. Till och med familjens nykläckte lillkille börjar hitta någon form av rytm i livet. Vi får väl se vad som går åt helvete, lagom alla tings jävlighet måste ju slå till snart, eller?

Gårdagens lunchpass bestående av 10st  ettor gjorde soppa med benen, riktigt slut blev jag. Men nånstans fann jag motivationen och vevade en timme på kvällen med. Funderar lite vad som erbjuds på dagens lunchpass, jag tror det skall bli lite lågkadens 4or. det är nog precis vad benen behöver.


tisdag 5 mars 2013

Oh yeah!

Med 4 minuter vila i stället för 3 och en lite mer positiv inställning så gick dagens pass 4or @370W som det skulle, unnade mig till och med en spurt sista 15sekunderna på den sista intervallen. Skön känsla i knopp och kropp nu.

måndag 4 mars 2013

30min

Fick tips om en TV-serie jag helt missat, Eastbound & Down. Den verkade falla mig helt i smaken på pappret, laddade ett avsnitt i laptopn och insåg att avsnitten bara var 30min, lite kort för det pass jag tänkt köra idag. Så jag fick lägga på lite mer motstånd och köra på 310W istället, härligt!
Hur var serien då? Jo, den verkade riktigt bra om man som jag gillar könskämt, svordommar och gubbar som skriker hysterisk.



Offert schmoffert

Offerttramsandet fortsätter hela denna veckan med, så det blir till att sitta på kammaren och skriva och formulera säljande om något jag egentligen  mest vill presentera som teknik. Luncherna planerar jag att spendera med min vän i garaget. Tror minsann jag idag bedömde dagsformen rätt bra: 450W, kändes inte som jag hade väldigt mycket mer att ge de sista 3 intervallerna. Skönt!